.
.
.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024

Διαδραστικές θεατρικές παραστάσεις με θέμα «το σταφύλι» στο Fashion City Outlet, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Μια βιωματική παράσταση με θέμα «το σταφύλι», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο, τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας στο Fashion City Outlet, που συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν παιδικές δραστηριότητες στους μικρούς του φίλους.

Δήμος Καρδίτσας: Άγονος και επαναλαμβάνεται ο διαγωνισμός για απομάκρυνση φερτών υλικών σε τρεις Δημοτικές Ενότητες

Άγονοι κηρύχθηκαν οι διαγωνισμοί για τα έργα «Απομάκρυνση φερτών υλικών και αποκατάσταση κοινόχρηστων χώρων» στις Δ.Ε. Καρδίτσας, Ιτάμου και Κάμπου καθώς κανείς από τους οικονομικούς φορείς που κλήθηκαν για διαπραγμάτευση δεν κατέθεσε προσφορά.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Ε.Μ.Υ.: Ισχυρές βροχές για σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού με δείκτη προειδοποίησης "πορτοκαλί" εξέδωσε η ΕΜΥ το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου με το οποίο ενημερώνει για ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέσα στην ημέρα που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

«Πράσινο φως» για εργασίες αποκατάστασης στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

Δρομολόγηση λύσης για τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε στο κτίριο της Δημοτικής Πινακοθήκης ο "Ιανός" πριν τέσσερα χρόνια προωθεί η απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής για ανάδοχο που θα αναλάβει τις αποκαταστάσεις.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Στυλιανού Νικ. Βαρσάμη

Τελούμε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδερφού και θείου Στυλιανού Νικ. Βαρσάμη.

Ανακήρυξη αναδόχου για τις αποκαταστάσεις στο παλιό Δημαρχείο Καρδίτσας

Σε επικύρωση του πρακτικού του διαγωνισμού και την ανακήρυξη αναδόχου για το έργο «Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο Παλαιό Δημαρχείο Καρδίτσας», προϋπολογισμού 209.677,42 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α, προχώρησε με απόφασή της η Δημοτική Επιτροπή.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ