.
.
.

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Champions League: Πλήρωσε την κόκκινη στο Μονακό η "Μπάρτσα" - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 1ης αγωνιστικής (+Βίντεο)

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη Μονακό, ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 11' (αποβολή Ερικ Γκαρθία),

Champions League: Περίπατος για την Λεβερκούζεν στην Ολλανδία - Νίκη στο Βελιγράδι και για την Μπενφίκα (+Βίντεο)

Με ένα «τρελό»... πάρτι της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο «Ντε Κάιπ» επί της Φέγενορντ (4-0) και μία δύσκολη επικράτηση της Μπενφίκα στο Βελιγράδι (2-1 τον Ερυθρό Αστέρα) ξεκίνησε το πρόγραμμα της 3ης ημέρας της πρεμιέρας της League Phase του Champions League.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Όχι στις επιχειρηματικές ανεμογεννήτριες στα βουνά των Δήμων Αργιθέας και Πύλης, που μετατρέπουν την ενέργεια σε ακριβό εμπόρευμα και καταστρέφουν το περιβάλλον"

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, εκφράζει την αντίθεση της στην εγκατάσταση 25 νέων γιγάντιων ανεμογεννητριών επιχειρηματικών ομίλων, συνολικής ισχύος 105 MW, σε 4 θέσεις στον ορεινό όγκο των Δήμων Αργιθέας Καρδίτσας και Πύλης Τρικάλων και των συνοδών έργων τους και καλεί τους κατοίκους και τους μαζικούς φορείς να αντιδράσουν.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Μαμαση - Τσιλίκα

Τελούμε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου και αδερφής Σταυρούλας Μαμαση - Τσιλίκα.

Χρ. Τριαντόπουλος από την Καρδίτσα: 3,5 εκατ. ευρώ στις επιχειρήσεις του Παλαμά που εντάχθηκαν στο ειδικό σχήμα στήριξης (+Φωτο +Βίντεο)

Στα 3,5 εκατ. ευρώ περίπου ανέρχεται το ύψος των χρημάτων που πιστώθηκαν σήμερα στις επιχειρήσεις του Παλαμά που έχουν ενταχθεί στο ειδικό σχήμα στήριξης που υλοποιείται μέσα από την πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ‘mybusinesssupport’ και αφορά «επιχειρήσεις – πλην αγροτικών εκμεταλλεύσεων – που είχαν έδρα ή υποκατάστημα στον Δήμο Παλαμά και στον Δήμο Φαρκαδόνας – στις επιχειρήσεις του οποίου πιστώθηκαν περίπου άλλα τόσα χρήματα-  που επλήγησαν έντονα από τις πλημμύρες.

Φιλική νίκη του ΑΣΚ στην έδρα του Άρη και με ανατροπή!

Ο Άρης μπορεί να προηγήθηκε ακόμη και με +18, ωστόσο ο Α.Σ. Καρδίτσας όχι μόνο επέστρεψε, αλλά κατάφερε να φύγει με το φιλικό… διπλό (74-69) μέσα στο “Nick Galis Hall”, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη λίγο πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν 2024-25 σε EuroCup και Basket League.

Παρίσι 2024: Το 39% των αθλητών πέρασε έλεγχο ντόπινγκ - 5 θετικά κρούσματα

Σχεδόν το 39% των αθλητών εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και εντοπίστηκαν πέντε θετικά κρούσματα σε αυτό το στάδιο, δήλωσε σήμερα (19/9) η Διεθνής Υπηρεσία ελέγχων (International Testing Agency/ITA) που είναι αρμόδια για το πρόγραμμα αντιντόπινγκ κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Επαναδιατύπωση των διατάξεων του ν/σ του ΥΠΕΝ για τη διαχείριση αποβλήτων και την υποχρεωτική συνένωση των ΦοΔΣΑ ζητά η ΚΕΔΕ

Την επαναδιατύπωση των διατάξεων του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που αφορούν στη διαχείριση αποβλήτων και τις υποχρεωτικές συνενώσεις των ΦοΔΣΑ στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδος και Θεσσαλίας ζητά με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ