.
.
.

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024

Ολιγοήμερη παράταση υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή στο Π.Μ.Σ. «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο»

Ανακοινώνεται ολιγοήμερη παράταση υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο» με τις εξής τρεις (3) εξειδικεύσεις:

«Μαθαίνοντας για τον Έλμερ» - Συνεχίζονται οι Δράσεις ενδυνάμωσης και αποδοχής της διαφορετικότητας από το Παράρτημα Ρομά Σοφάδων

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Σοφάδων υλοποίησε δράσεις που απευθύνονταν σε μικρούς μαθητές του Δήμου Σοφάδων στο πλαίσιο των δράσεων ένταξης και ενδυνάμωσης των Ρομά του Δήμου.

Πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξυλοτεχνίας του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα

Ένα πολύ ενδιαφέρον πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Ξυλοτεχνία πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το προσεχές διάστημα στην Καρδίτσα στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ξεκίνησε η απομάκρυνση κατεστραμμένων κτιρίων από το Δήμο Παλαμά - Τουλάχιστον 515 τα χαρακτηρισμένα "κόκκινα"

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη εργολαβία περισυλλογής απορριμμάτων από κατεστραμμένα κτίρια στο Δήμο Παλαμά, ένα περίπου χρόνο μετά από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, που ήταν η αιτία των τεραστίων προβλημάτων στην περιοχή.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ