.
.
.

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024

Πάνω από 2,3 δις ευρώ ευρώ πληρώνουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ 23 με 27 Σεπτεμβρίου

Κατά την περίοδο 23 έως 27 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθούν 2.311.018.321 ευρώ σε 4.197.273 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Στο δρόμο προς τις κάλπες ο εμπορικός κόσμος της Καρδίτσας

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, μέσω των οποίων θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η Εξελεγκτική Επιτροπή και οι εκπρόσωποι σε Ομοσπονδία και ΕΣΕΕ.

Στην ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις - ΑΒΑΞ το έργο αποκατάσταση και εκσυγχρονισμός δικτύων άρδευσης του ΤΟΕΒ Ταυρωπού

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΤΑΥΡΩΠΟΥ» που θα υλοποιηθεί ως έργο ΣΔΙΤ,με παράλληλη χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενταγμένο στο πρόγραμμα Ύδωρ 2.0.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευαγγελίας Καρανάσιου

Τελούμε την Κυριακή 2024 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος της κοινότητας Καλλιθήρου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής Ευαγγελίας Καρανάσιου

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 6% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Αύγουστο του 2024 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023

Σε 843.542 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων στο μητρώο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) τον Αύγουστο του 2024, καταγράφοντας μείωση κατά -54.001 άτομα (-6%) σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους Αύγουστο του 2023 και μείωση κατά -5.060 άτομα (-0,6%) σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα Ιούλιο του 2024.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Κυριακή(22/9) σε τμήματα της πόλης της Καρδίτσας και στη τ.κ. Προδρόμου

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν τη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 σε τμήματα της πόλης της Καρδίτσας και στη τ.κ. Προδρόμου από το ΔΕΔΔΗΕ.

Συνάντηση Δ. Κουρέτα με τον Δήμαρχο Σκιάθου Θ. Τζούμα για την αναβάθμιση της συνεργασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Δήμο Σκιάθου

Αναβαθμίζεται το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Σκιάθου για την ενίσχυση των υποδομών στο νησί, όπως συμφώνησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας και ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, σε συνάντηση που είχαν σήμερα Παρασκευή (20/9), μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, στο Δημαρχείο της Σκιάθου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ