.
.
.

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024

Τροποποιείται η μελέτη του έργου για τα δίκτυα αποχέτευσης Γελάνθης - Λαζαρίνας

Την τροποποίηση της μελέτης που αφορά στα δίκτυα αποχέτευσης Γελάνθης - Λαζαρίνας, στο σκέλος της Λαζαρίνας αποφάσισε ομόφωνα η Δημοτική Επιτροπή Μουζακίου.

Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο με μοτοσικλέτα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής - Τραυματίστηκε σοβαρά 21χρονη συνεπιβάτης

Ένας 22χρόνος σκοτώθηκε ακαριαία μετά από σύγκρουση της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε με αυτοκίνητο, στην οδό Βάλτου στον Άγιο Δημήτριο το βράδυ της Παρασκευής (27/9).

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (30/9 - 6/10) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (30/9 - 6/10) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

ΗΠΑ: Στους 44 οι νεκροί από τον τυφώνα Ελίν (+Βίντεο)

Τουλάχιστον 44 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατομμύρια νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εξαιτίας του τυφώνα Ελίν, που προκάλεσε καταστροφικές πλημμύρες στις νοτιοανατολικές αμερικανικές πολιτείες, προτού αρχίσει να εξασθενεί σταδιακά.

Γ. Καραβίδας: "Περιβάλλον - Ενέργεια - ΑΠΕ: «Πισογύρισμα», άραγε, το να βλέπεις την αλήθεια και να προσαρμόζεσαι με την πραγματικότητα;"

Πάνε ήδη κάμποσα χρόνια που ακούμε κυβερνήσεις να ευαγγελίζονται την «πράσινη ανάπτυξη» και την απαλλαγή από τα ορυκτά καύσιμα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ