.
.
.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024

Τέλης Αντωνίου: Κατώτερη του αναμενομένου η κίνηση στις εκπτώσεις - Μέχρι 10/9 η απόφαση για τη «νέα» Λευκή Νύχτα

Τα πρώτα συμπεράσματα από τη θερινή περίοδο των εκπτώσεων, την μεγαλύτερη στην διάρκεια του έτους, δεν είναι ενθαρρυντικά για την αγορά της Καρδίτσας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου.

ΥΠ.ΕΣ.: Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς, την ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπές διατάξεις»

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος έθεσε από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο: «Ρυθμίσεις για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς, την ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπές διατάξεις».

Ανάδοχοι (μέσω διαπραγμάτευσης) για δύο έργα που αφορούν την ύδρευση στο Δήμο Μουζακίου

Σε έγκριση των πρακτικών που συνέταξαν οι αρμόδιες για τα έργα επιτροπές, προχώρησε σε δύο περιπτώσεις η Δημοτική Επιτροπή Μουζακίου, κατακυρώνοντας ισάριθμες φορές την διαδικασία διαπραγμάτευσης που προηγήθηκε και το αποτέλεσμά της.

Ανακοινώθηκε πρόθεση χρηματοδότησης για αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Σοφάδων

Σε ανακοίνωση πρόθεσης χρηματοδότησης για την υποβολή πρότασης, από τον Δήμο Σοφάδων στο ΠΠΑ περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικότερα στον άξονα προτεραιότητας «Οδικές Υποδομές», προχώρησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αποζημιώσεις Daniel: Μέχρι 30/9 τα δικαιολογητικά για ακίνητα με αλλαγές στο Περιουσιολόγιο μετά τις 8 Σεπτεμβρίου 2023

Σε τροποποίηση της υπ’ αρ. 17176/11.09.2023 κοινής απόφασης των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Πρόσκληση για πλήρωση κενών θέσεων στο 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Καρδίτσας

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθμ. 25451/Δ6/11-3-2024 (ΦΕΚ 1671/τΒ΄/14-3-2024) Υπουργική Απόφαση, η ΕΠΕΣ του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Καρδίτσας προκηρύσσει τουλάχιστον:

Κίνα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε πάνω σε πλήθος - 11 νεκροί, ανάμεσά τους μαθητές

Σχολικό λεωφορείο έπεσε, για ακόμη άγνωστο λόγο, πάνω σε πεζούς σε πόλη της Κίνας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 11 άνθρωποι, ανάμεσά τους πέντε μαθητές, μετέδωσαν κινεζικά κρατικά ΜΜΕ, ανάμεσά τους η δημόσια τηλεόραση CCTV.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ