.
.
.

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ο Καθηγητής Χειρουργικής, Γενικός Χειρουργός Δημήτριος Ζαχαρούλης για τη Ρομποτική Χειρουργική

Ο Καθηγητής Χειρουργικής, Γενικός Χειρουργός Δημήτριος Ζαχαρούλης, μας μιλά για τα πλεονεκτήματα της ρομποτικής χειρουργικής με το σύστημα Versius στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας!

Στους 192 οι νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις στο Νεπάλ

Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από καταρρακτώδεις βροχές στο Νεπάλ, κυρίως στην πρωτεύουσα Κατμαντού, στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 192 ανθρώπους, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που δημοσιοποίησαν οι αρχές σήμερα.

Εμπορικός Σύλλογος: Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου η «Λευκή Νύχτα» - Την Τρίτη (1/10) η συγκρότηση σε Σώμα

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η «Λευκή Νύχτα» στην Καρδίτσα, όπως ενημερώθηκε το KarditsaLive.Net από τους εκ νέου εκλεγέντες στην πλειοψηφία του Δ.Σ. κ.κ. Αντωνίου και Τσεκούρα.

Συνεδριάζει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου το Δ.Σ. Παλαμά (ορθή επανάληψη)

Συνεδριάζει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 (αρχικά είχε ανακοινωθεί στις 19.30) το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

id.gov.gr – Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα για τον προγραμματισμό ραντεβού για το νέο τύπο Δελτίου Ταυτότητας

Με στόχο την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών ανακοινώνεται πως από σήμερα, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στις 8.30 π.μ. λειτουργεί νέα πλατφόρμα id.gov.gr.

Χορηγείται η 15η δόση προκαταβολών αποζημίωσης πλημμυροπαθών της Π.Ε. Καρδίτσας

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Αριθμ. 72241 «Χορήγηση ενίσχυσης με τη μορφή αυξημένης προκαταβολής για την αποζημίωση των πληγέντων από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν μεταξύ 4 και 30 Σεπτεμβρίου 2023 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας (15η προκαταβολή).»

"Έφυγε" από τη ζωή στα 88 ο ηθοποιός και θρυλική μορφή της μουσικής κάντρι, Κρις Κριστόφερσον (+Βίντεο)

Ο αμερικανός ηθοποιός και θρυλική μορφή της μουσικής κάντρι Κρις Κριστόφερσον, ο οποίος ενέπνευσε —μεταξύ άλλων— τον Μπομπ Ντίλαν κι εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη πλάι στην Μπάρμπρα Στρέιζαντ, πέθανε προχθές Σάββατο σε ηλικία 88 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά του χθες Κυριακή.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ