.
.
.

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Δράση Προληπτικών Εξετάσεων σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με σκοπό την προστασία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προγραμματίζουν για το επόμενο διάστημα την υλοποίηση επιστημονικής δράσης προληπτικών εξετάσεων, για ενηλίκους και παιδιά της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δύο συλλήψεις στο Δήμο Αργιθέας για κλοπή πετρελαίου από μηχανήματα

Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου σε περιοχή του Δήμου Αργιθέας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, δύο άνδρες, διότι την 02/03-09-2024 σε άλλη περιοχή του Δήμου αφαίρεσαν από κοινού 1.500 λίτρα πετρελαίου από σταθμευμένα χωματουργικά μηχανήματα, ιδιοκτησίας δύο ανδρών.

Εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν δενδρύλλια κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου εντοπίστηκαν μέσα σε πυκνή θαμνώδη βλάστηση 4 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, εντός ισάριθμων κουβάδων, ύψους από 1,5 έως 2 μέτρα.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο της Σουλτάνας Εξάρχου

Τελούμε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Σοφάδων το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Σουλτάνας Εξάρχου.

5η ΥΠΕ: Πρόσληψη επικουρικού ιατρού (καρδιολόγου) στο Γ.Ν. Καρδίτσας

Για την ενίσχυση της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και ύστερα από εισήγηση του Διοικητή της 5ης Υ.Πε. και έκδοση εγκριτικής απόφασης πρόσληψης επικουρικού ιατρικού προσωπικού του Υφυπουργού Υγείας κ. Θεμιστοκλέους, ο Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης, ανακοινώνει σήμερα την πρόσληψη επικουρικού ιατρού, ειδικότητας Καρδιολογίας.

Δασεργάτες στο δήμο Ζαγοράς χτυπήθηκαν από το ρεύμα - Σώθηκαν από θαύμα!

Σε εφιάλτη εξελίχτηκε η χθεσινή (3/9) μέρα για δύο δασεργάτες, όταν ο γερανός φορτηγού στο οποίο επέβαιναν ακούμπησε καλώδιο της ΔΕΗ και «κεραυνοβολήθηκαν» από το ρεύμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Ταχυδρόμου".

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: "Να εγκριθούν τώρα όλα τα λεγόμενα ολιγομελή τμήματα στα ΕΠΑΛ της Καρδίτσας"

Το ξεκίνημα της φετινής σχολικής χρονιάς συμπίπτει με την μη έγκριση εκατοντάδων ολιγομελών τμημάτων τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ σε όλη τη χώρα. Σε κάποιες περιοχές το “κόψιμο” τμημάτων, τομέων και ειδικοτήτων είναι σαρωτικό οδηγώντας ακόμα και σε κλείσιμο σχολείων.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο της Παρασκευής (Βούλας) Γκάγκα

Τελούμε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας αδελφής και θείας Παρασκευής (Βούλας) Γκάγκα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ