.
.
.

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλειου Β. Μπαλατσού

Τελούμε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της κοινότητας Λεύκης Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα Βασίλειου Β. Μπαλατσού.

Κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές του Δήμου Καρδίτσας - Έως 10 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας , Δημόσιας Υγείας και ΑΜΕΑ του Δήμου Καρδίτσας ξεκινά φέτος για πρώτη φορά συνεργασία με το σύλλογο εκπαιδευτικών φροντιστών ν. Καρδίτσας.

Ξεκινά το 4ο Nations League - Το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών

Το Nations League επιστρέφει για τέταρτη φορά. Από σήμερα (5/9) έως και την Τρίτη (10/9), για έξι συνεχόμενες ημέρες, είναι προγραμματισμένες οι συναντήσεις της 1ης και 2η αγωνιστικής. Συνολικά 52 αναμετρήσεις στα τέσσερα γκρουπ των 14 ομίλων.

Δίκτυο Άρδευσης ΤΟΕΒ Ταυρωπού: Μετατέθηκε για 5η φορά η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών

Για τις 20 Σεπτεμβρίου 2024 μετατέθηκε η ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για το έργο «Αποκατάσταση και Εκσυγχρονισμός των δικτύων Άρδευσης του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) Ταυρωπού».

Βραβεία «Μαρκατά» σε πρωτοετείς φοιτητές δημοσιογραφίας

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας θα απονείμει και φέτος τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά», σε αποφοίτους Λυκείων της Κεντρικής Ελλάδας, που πέτυχαν τις υψηλότερες θέσεις εισαγωγής σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ