.
.
.

Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας σχετικά με καταθέσεις υποψηφιοτήτων

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, εν όψη των επικείμενων εκλογών της 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2024, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων για ΔΣ και ΟΕΜΕΘ είναι μέχρι και 13/9/2024, οι δε εγγραφές νέων μελών μέχρι και 15/9/2024

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (9-15/9) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (9-15/9) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συντριβή αεροσκάφους στη Βραζιλία: Πάγο στα φτερά δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας

Τα μέλη του πληρώματος του επιβατικού αεροσκάφους το οποίο συνετρίβη την 9η Αυγούστου στη Βραζιλία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι 62 επιβαίνοντες ανέφερε λίγο πριν από το δυστύχημα πως υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα αποπαγοποίησης, σύμφωνα με προκαταρκτικό πόρισμα ερευνητών που παρουσιάστηκε χθες Παρασκευή.

Το Starliner της Boeing επέστρεψε επιτυχώς στη Γη αλλά χωρίς τους δύο αστροναύτες (+Βίντεο)

Το διαστημόπλοιο Starliner της Boeing, οι περιπέτειες του οποίου έγιναν αληθινό σήριαλ, επέστρεψε με επιτυχία σήμερα στη Γη, χωρίς τους αστροναύτες που το είχαν οδηγήσει στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), καθώς η NASA έκρινε πως ο κινδυνος ήταν υπερβολικά μεγάλος.

Ταυτοποιήθηκε με DNA η σορός του 28χρονου από το Μελισσοχώρι

Ένα μήνα μετά την εξαφάνιση και 10 περίπου ημέρες από την ανέρευση σορού ατόμου στο ποτάμι, έξω από το χωριό Φίλια, μπήκε επίσημο τέλος σε ότι αφορά τον 28χρονο άνδρα από το Μελισσοχώρι.

Daniel: Η θλιβερή επέτειος μιας βιβλικής καταστροφής (+Φωτο +Βίντεο)

Τα βλέμματα εκατοντάδων Καρδιτσιωτών που είχαν συγκεντρωθεί εκείνο το Κυριακάτικο απόγευμα στην πλαζ Πεζούλας ήταν στραμμένα στον ξάστερο ουρανό, πάνω από τη λίμνη Πλαστήρα απολαμβάνοντας το ιδιαίτερο θέαμα που πρόσφεραν δύο αερόστατα που ύψωναν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στον κόσμο.

Ανοίγει σήμερα Σάββατο (7/9) τις πύλες της η 88η Δ.Ε.Θ. - Πάνω από 1300 εκθέτες με τιμώμενη χώρα την Γερμανία

Την 88η ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-15 Σεπτεμβρίου με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, εγκαινιάζουν απόψε, στις 7.30 το βράδυ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γερμανός αντικαγκελάριος, Ρόμπερτ Χάμπεκ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ