Ξέσπασε πάνω στη Ματαράγκα ο Ατρόμητος Παλαμά Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Ερασιτεχνικό
- Εκτύπωση
Επιστροφή στις νίκες και στα μεγάλα σκόρ για τον Ατρόμητο Παλαμά μετά την κακή παρένθεση της περασμένης αγωνιστικής.
Θύμα του ξεσπάσματος της παλαμιώτικης ομάδας ήταν ο Θεσσαλικός Ματαράγκας που ηττήθηκε με 8-0. Ο Ατρόμητος ήταν κατα πολύ ανώτερος του αντιπάλου του και έτσι δίκαια έφτασε σε μια εύκολη νίκη. Τα γκόλ για τους νικητές πέτυχαν οι: Βαγγέλης Φαλάγγας (12',17',28',33',75'), Κώστας Νασιάκος (5',40') και ο Στέφανος Γιώτας(65').
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ατρόμητο είναι την Κυριακή 2 οκτωβρίου 2011 στις 16:00 εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ακράτητο Μεταμόρφωσης.
Η ενδεκάδα του Ατρομήτου: Πατσιαλής Θωμάς, Ανυφαντάκος Βασίλης , Μητσογιάννης Ηλίας (46' Μαγαλιός Νεκτάριος), Πέτρου Στράτος, Μαγαλιός Κώστας, Ντίνας Γιάννης(65' Διδάγγελος Μάνθος), Τρουβάς Βαγγέλης, Νασιάκος Κώστας, Μούτσα Έντι(46' Γιώτας Στέφανος), Μουλάϊ Ασίμ, Φαλάγγας Βαγγέλης.
Η Διοίκηση του Ατρομήτου ευχαριστεί τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για το ότι συζητήθηκαν και έγιναν ομόφωνα δεκτά στη συνεδρίαση της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2011 δύο αιτήματα του Ατρομήτου. Το πρώτο αίτημα ήταν να χρησιμοποιούνται ο χώρος και τα αποδυτήρια του παλιού γηπέδου για τις Ακαδημίες του συλλόγου στις οποίες συμμετέχουν και αθλούνται πάνω από 100 παιδιά της περιοχής. Επίσης, ο Ατρόμητος ζήτησε από το δήμο την συνδρομή του για την άμεση κατασκευή του αγωνιστικού χώρου (σπορά γκαζόν) στο νέο γήπεδο της ομάδας.
Πηγή: Ιστοσελίδα Ατρομήτου Παλαμά