Ξεκίνησαν οι χιονοπτώσεις στα ορεινά της Καρδίτσας - Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας (+Live video) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση

Το ημερολόγιο μπορεί να γράφει 18 Μαρτίου και να έχουν προηγηθεί δύο ιδιαίτερα θερμές εβδομάδες για την εποχή, ωστόσο ο πρώτος μήνας της Άνοιξης βάλθηκε να μας μεταφέρει ξανά στο χειμώνα.
Όπως αναμενόταν και από τα προγωστικά μοντέλα, ο ...κατήφορος της θερμοκρασίας που ξεκίνησε από χθες Δευτέρα και συνεχίζεται με αυξανόμενο ρυθμό σήμερα έφερε τα πρώτα χιόνια στα ορεινά του νομού. Λίγο μετά τη 1 μ.μ. ξεκίνησαν οι χιονοπτώσεις σε υψόμετρο περί τα 1000μ. και σταδιακά αναμένεται να κατέβουν χαμηλότερα επηρεάζοντας παροδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες και τα ημιορεινά του νομού μας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ανώτερη θερμοκρασία σήμερα στην Καρδίτσα έφθασε λίγο μετά τις 11 π.μ. στους 13,6 βαθμούς Κελσίου (την Κυριακή 16/3 είχαμε ανώτερη 28,1) και πλέον έχει πάρει την ....κάτω βόλτα με το θερμόμετρο στις 13.30 να δείχνει 10,9. Την ίδια ώρα στην Πεζούλα μόλις 3,2 και στο Μουζάκι 8,7.