Χριστουγεννιάτικη γιορτή εθελοντικής αιμοδοσίας στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Υγεία
- Εκτύπωση
Σας περιμένουμε αύριο Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, από τις 09:30 έως τις 13:00, στο κεντρικό lobby του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, για να γιορτάσουμε και να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα αγάπης στους συνανθρώπους μας.
Δώστε το δώρο της ζωής στην Αιμοδοσία που διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας!
Ακούστε τα Κάλαντα που τραγουδούν για μας παιδικές χορωδίες σχολείων!
Στηρίξτε το Bazaar της Φλόγας /Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια!
Αυτά τα Χριστούγεννα, ας είναι κάτι περισσότερο από στολίδια - ας είναι μια γιορτή αληθινής προσφοράς.
Να είστε εκεί για να δώσουμε αίμα, να μοιραστούμε ευχές και να κάνουμε την ουσιαστική διαφορά στις ζωές όσων το έχουν ανάγκη.
ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ
Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που διαθέσατε και για το αίμα που δώσατε. Οι Αιμοδότες δεν αισθάνονται καμία ενόχληση μετά την αιμοδοσία, εν τούτοις καλό είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:
1. Μην καπνίσετε τουλάχιστον για μία ώρα.
2. Πάρτε ένα καλό γεύμα.
3. Μην οδηγήσετε για μία ώρα τουλάχιστον.
4. Μπορείτε μετά την αιμοδοσία να συνεχίσετε τις συνηθισμένες ασχολίες σας αλλά να μην κάνετε βαρειά χειρονακτική εργασία για το υπόλοιπο της ημέρας για να μην αιμορραγήσει το χέρι σας.
5. Εάν παρουσιαστεί αιμορραγία στο σημείο της φλεβοκέντησης σηκώστε το χέρι σας στην ανάταση και πιέστε το σημείο που αιμορραγεί.
6. Εάν στο σημείο της φλεβοκέντησης δημιουργηθεί αιμάτωμα (μελανιά) την πρώτη μέρα βάλτε ένα ψυχρό επίθεμα. Αν τις επόμενες μέρες σας ενοχλεί και είναι λίγο επώδυνο τοποθετείστε θερμά επιθέματα για να απορροφηθεί γρήγορα.
7. Εάν έχετε κάποιο άλλο πρόβλημα ή απορία τηλεφωνήστε στα 2410234417,
2410560386.