.
.
.

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Ολυμπιακού στο "Γ. Μπουρούσης" για τον αγώνα με τον ΑΣΚ

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,

Ημερίδα με θέμα “Θέματα Διαχείρισης Βαρέως Πάσχοντα στη ΜΑΦ” διοργανώνει την Παρασκευή (18/10) η Αποκατάσταση Α.Ε.

Στο πλαίσιο συνεχούς ενημέρωσης προς βέλτιστη θεραπευτική απόδοση το ΚΑΑ “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ” σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας οργανώνει, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 στις 13:00 στο αίθριο του Κέντρου, στο 6ο χιλ Τρικάλων Καρδίτσας, ημερίδα με θέμα “Θέματα Διαχείρισης Βαρέως Πάσχοντα στη ΜΑΦ”.

Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ο Γενικός Χειρουργός Αλέξ. Διαμαντής για το νέο υπερσύγχρονο ρομποτικό σύστημα Versius

Ο Αλέξανδρος Διαμαντής, Γενικός Χειρουργός και Διευθυντής Τμήματος Χειρουργικής Ήπατος, Χοληφόρων και Παγκρέατος στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, μας μιλά για την επανάσταση της ρομποτικής χειρουργικής με το σύστημα Versius!

Τύρναβος: Συνελήφθη άνδρας με "φιξάκια" κοκαΐνης και άλλες ναρκωτικές ουσίες - Βρέθηκε μεγάλο ποσό σε μετρητά

Συνελήφθη, το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ξεκίνησε η λειτουργία της εμποροπανήγυρης της Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Τρείς μέρες νωρίτερα από την καθιερωμένη ημερομηνία έναρξης, αλλά στον καθιερωμένο της χώρο, ξεκίνησε σήμερα (Πέμπτη 17/10) από το πρωί τη λειτουργία της η ετήσια εμποροπανήγυρη της Καρδίτσας και ήδη από το πρωί και πριν καλά καλά όλοι οι συμμετέχοντες στήσουν τους πάγκους τους στις παράγκες που έχουν νοικιάσει, κάποιοι Καρδιτσιώτες έφτασαν στο χώρο για τις πρώτες αναγνωριστικές βόλτες ή ακόμα και για κάποια πρώτα ψώνια.

Φυλακές Δομοκού: Συμπλοκή το βράδυ της Τετάρτης (16/10) με επτά τραυματίες

Άγρια συμπλοκή κρατουμένων, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/10) στις Φυλακές Δομοκού, με αποτέλεσμα επτά κρατούμενοι να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Λαμίας για ιατρική βοήθεια και δύο άτομα να παραμείνουν για νοσηλεία!

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Θωμά Δημ. Δεληβελιώτη

Τελούμε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Θωμά Δημ. Δεληβελιώτη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ