.
.
.

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024

Διπλό με μεγάλη ανατροπή στην ΑΕΛ και 2x2 ο Απόλλων Καρδίτσας!

Μία ιστορική νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο μέγεθος του ελληνικού αθλητισμού πέτυχε ο Απόλλων Καρδίτσας. Για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ, η ομάδα του Σπύρου Παππά επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΛ με 65-71, κάνοντας το 2x2 στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει ήδη εκπληρώσει το ρεπό της στον 1ο γύρο.

Αρκούδα με αρκουδάκια εθεάθησαν στη μικρή λίμνη σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σωματείο "Διασώζω Καρδίτσας"

Αρκούδα μαζί με τα δύο αρκουδάκια εμφανίστηκαν στη μικρή αναρρυθμιστική λίμνη σύμφωνα με ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σωματείου "Διασώζω Καρδίτσας".

Ο θεσσαλικός κάμπος μπορεί, οι παραγωγοί θέλουν - Η κινόα μπαίνει στη λίστα των επιλογών - Τι δηλώνει ο γεωπόνος Χρ. Ιακωβάκης

Η Ελληνική γη και ιδιαίτερα ο θεσσαλικός κάμπος εξελίσσονται σ΄ ένα φιλόξενο και πρόσφορο έδαφος για την καλλιέργεια και παραγωγή κινόα.

Δήμος Μουζακίου: Επανακαθορισμός όρων δημοπράτησης μίσθωσης ακινήτου για τη φιλοξενία μαθητών ευπαθών ομάδων

Επανακαθορισμό των όρων διενέργειας φανερής προφορικής μειοδοτικής δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου με σκοπό τη στέγαση υπηρεσιών του Δήμου αλλά και τη φιλοξενία μαθητών ευπαθών ομάδων του Δήμου Μουζακίου, αποφάσισε η Δημοτική Επιτροπή.

Τιμήθηκε και στην Καρδίτσα ο προστάτης της Αστυνομίας, Άγιος Αρτέμιος (+Φωτο +Βίντεο)

Ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιος Αρτέμιος, τιμήθηκε σήμερα (Κυριακή 20 Οκτωβρίου), ημέρα του εορτασμού του από την Εκκλησία μας και στην Καρδίτσα με εκδηλώσεις που προγραμμάτισε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων για κινητοποίηση διαμαρτυρίας για απολύσεις σε κατάστημα αλυσίδας που κλείνει

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας πραγματοποίησε κινητοποίηση διαμαρτυρίας ενάντια στις απολύσεις των συναδέλφων μας, χθες Σάββατο 19/10, σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ