.
.
.

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024

Το 3ο ΓΕΛ Καρδίτσας τιμά τον ποιητή Κυριάκο Χαραλαμπίδη

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του 3ου ΓΕΛ μία ξεχωριστή πολιτισμική εκδήλωση αφιερωμένη στον ποιητή Κυριάκο Χαραλαμπίδη, έναν από τους επιφανείς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής ποίησης.

Με το Νόμπελ Φυσικής τιμήθηκαν ο Βρετανοκαναδός Τζον Χόπφιλντ και ο Αμερικανός Τζέφρι Χίντον

Στους καθηγητές Τζον Χόπφιλντ και Τζέφρι Χίντον απονεμήθηκε το Νόμπελ Φυσικής 2024 όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (8/10) η Βασιλική Σουηδική Ακαδημία Επιστημών για το έργο τους στα τεχνητά νευρωνικά δίκτυα.

Άμεση ενεργοποίηση ειδικού προγράμματος χρηματοδότησης στο πλαίσιο του νέου Αναπτυξιακού νόμου ζητά ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γιώργος Ρουπακιάς με επιστολή του επαναφέρει το αίτημα για την ενεργοποίηση ειδικού προγράμματος χρηματοδότησης στο πλαίσιο του νέου αναπτυξιακού νόμου για τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας, καθώς ορισμένες από αυτές υπέστησαν σοβαρές ζημιές τον Σεπτέμβριο του 2023 από τις πλημμύρες που έπληξαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σε Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας 10 διοριστέοι της προκήρυξης 4Κ/2020

Με 10 μόνιμες υπαλλήλους στελεχώνονται άμεσα οι κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων Καρδίτσας, Παλαμά, Σοφάδων, Μουζακίου και Αργιθέας καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την πλήρωση σε προσωποπαγείς θέσεις, μεταξύ άλλων, 211 υποψηφίων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 466 υποψηφίων τακτικού προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης διαφόρων κλάδων/ειδικοτήτων στο πλαίσιο της Προκήρυξης 4Κ/2020.

Αυξημένη πίστωση για έργο του βιολογικού, ενταγμένο στο «Τρίτσης» προσδοκά η ΔΕΥΑΚ

Ένα από τα πολύπαθα έργα της ΔΕΥΑΚ, που εδώ και πέντε περίπου χρόνια ταλανίζεται μεταξύ επιτροπών και διοικητικών δικαστηρίων, μοιάζει να βρίσκει μία νέα εκκίνηση, υπό την προϋπόθεση ότι το αίτημα τροποίησης που αποφάσισε να καταθέσει το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης θα γίνει δεκτό από το αρμόδιο τμήμα του ΥΠ.ΕΣ.

Ευχαριστήριο Γενικού Λυκείου Παλαμά

Ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Παλαμά Καρδίτσας, κ. Ριζάς Σωτήριος, ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών και οι μαθητές/τριες ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο κοινωνικής μέριμνας ¨ΕΙΡΗΝΗ¨, που ανέλαβε την αποπληρωμή της δαπάνης για τον ελαιοχρωματισμό του εξωτερικού της σχολικής μας μονάδας, συνολικού προϋπολογισμού 19.500 ευρώ, συντελώντας έτσι στην αποκατάσταση και τον εξωραϊσμό του σχολείου.

Στους "16" της Σαγκάης προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς - Αντίπαλός του ο Μεντβέντεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του διεθνούς τουρνουά τένις, που φιλοξενείται στην Σανγκάη και αύριο (9/10) θ΄αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Νο 5 στον κόσμο) για μία θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: "Γιορτή Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού ….και ζήσαν αυτές καλύτερα"

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, γιορτάζουμε και φέτος την πρόληψη, τη μάχη και τη νίκη ενάντια στον καρκίνο του μαστού στο Fashion City Outlet μαζί με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ