.
.
.

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

«Ζητείται» ακίνητο για τη μεταστέγαση Μαθητικής Εστίας - ΚΠΕ και Κέντρο Κοινότητας Μουζακίου

Τη μίσθωση ακινήτου με πρόσκληση ενδιαφέροντος και δημοπρασία για την στέγαση της Μαθητικής Εστίας, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Κέντρου Κοινότητας που στεγάζονταν στο κτίριο που παραχωρείται στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να στεγάσει τη Σχολή Αστυνομίας αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου στην αποψινή του (15/7) συνεδρίαση.

Φαν. Στάθης στο Δ.Σ.: «Δεν μας αιφνιδίασε η απένταξη του οδικού άξονα Μουζακίου - Λ. Πλαστήρα»

Η απένταξη του έργου της πρώτης φάσης του οδικού άξονα Μουζακίου - Λίμνης Πλαστήρα και η απώλεια της  χρηματοδότησης ύψους 4,1 εκατομμυρίων ευρώ που είχε διασφαλιστεί, εξέλιξη για την οποία σας ενημέρωσε από το πρωί της Δευτέρας (15/7) το KarditsaLive.Net με σχετικό ρεπορτάζ και η οποία  γύρισε στο σημείο μηδέν ένα έργο τεράστια σημασίας για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή του Δήμου Μουζακίου απασχόλησε και το Δημοτικό Συμβούλιο στην αποψινή του (15/7)συνεδρίαση.

Στις 18 Ιουλίου ξεκινά το Βαλκανικό πρωτάθλημα αγοριών Κ16 στο Μουζάκι

Στις 18 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σερβίς του Βαλκανικού πρωταθλήματος αγοριών Κ16 στο Μουζάκι με την συμμετοχή της Ελλάδας, της Ρουμανίας, της Σερβίας και της Τουρκίας.

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων ΟΣΔΕ τη Δευτέρα 15 Ιουλίου

Σε εφαρμογή της υπ. αριθμ. 293/12.07.2024 ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 15.07.2024 και ώρα 18.30, αφού ξεπεράστηκαν όλες οι δυσκολίες, έχει ανέβει σε πλήρες παραγωγικό περιβάλλον στο κυβερνητικό νέφος (eae2024.opekepe.gov.gr) και ξεκίνησε η υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έτους 2024, μέσω των πιστοποιημένων ΚΥΔ. Παράλληλα συνεχίζει και παραμένει σε πλήρες παραγωγικό περιβάλλον στο κυβερνητικό νέφος (gov.gr)και η online EAE 2024.

Θεσσαλονίκη: Στην παλιά παραλία της πόλης θα τοποθετηθεί το «δέντρο της μνήμης» στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Ένας μαρμάρινος ασύμμετρος βράχος θα στηθεί σε λίγο καιρό στην μαρμάρινη προβλήτα που βρίσκεται στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης.

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου "Ο Καραϊσκάκης": Ανοιχτή ενημερωτική συζήτηση για τα αδέσποτα ζώα την Παρασκευή 19 Ιουλίου

Στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων ο Σύλλογος μας την Παρασκευή 19 /7 και ώρα 9μ.μ. στην πλατεία του χωριού μας οργανώνει και σας προσκαλεί στην ανοιχτή ενημερωτική συζήτηση για τα αδέσποτα ζώα.

Η δημιουργία ανεξάρτητης Υποεπιτροπής Ορεινών Περιοχών στη Βουλή στο επίκεντρο συνάντησης του Προέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής Μ. Κόνσολα και του Προεδρείου Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ

Το πάγιο αίτημα των ορεινών Δήμων, η δημιουργία ανεξάρτητης Υποεπιτροπής Ορεινών Περιοχών στη Βουλή, συζητήθηκε διεξοδικά στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουλίου, μεταξύ του Βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ, Μάνου Κόνσολα, με τους Δημάρχους Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη και Αργιθέας, Ανδρέα Στεργίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ