.
.
.

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024

Γ.Δ.Α.Ο.Κ. Περιφέρειας Θεσσαλίας: Ενημέρωση για τη διακίνηση ζωοτροφών

Η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανώλης των αιγοπροβάτων, ενημερώνει για την απόφαση, που έχει εκδώσει το ΥΠΑΑΤ, σχετικά με τα μέτρα διακίνησης των ζωοτροφών.

Άνοιξε το πρωί της Τρίτης (30/7) η Εθνική Οδός στο ύψος της Υλίκης, μετά την εκτροπή του βυτιοφόρου

Μετά από πολλές ώρες προσπαθειών για την ασφαλή μεταφόρτωση του φορτίου που κουβαλούσε το βυτιοφόρο που ανετράπη την Δευτέρα (29/7) το μεσημέρι στην 95.5 χλθ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Υλίκης, το πρωί της Τρίτης 30 Ιουλίου δόθηκε και πάλι κανονικά στην κυκλοφορία η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας.

Νέα αλλαγή προϊσταμένου στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας

Σε τοποθέτηση του κ. Χρήστου Σταμούλη στη θέση του αναπληρωτή προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας, προχώρησε με απόφασή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας.

Έφτασαν τα πρώτα τρακτέρ στο ύψος του κόμβου του Ε65 - Ολοκληρώθηκε στις 11 η κινητοποίηση (+Φωτο +Βίντεο)

Στον κόμβο του Ε65 στο δρόμο Καρδίτσας- Λάρισας καταφθάνουν λίγο μετά τις 9.00 το πρωί της Τρίτης (30/7) αγρότες και κτηνοτρόφοι από διάφορες Κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας συμμετέχοντας στο κάλεσμα της ΕΟΑΣΚ και Αγροτικών Συλλόγων της Π.Ε. να εκφράσουν με δυναμικό τρόπο την διαμαρτυρία τους για τις αποζημιώσεις που έλαβαν,

Επεκτείνει το εργαλείο ανίχνευσης ορίων πυρκαγιών και στην Ελλάδα η Google

Τη δυνατότητα να παρέχει αναλυτική παρακολούθηση των ορίων των πυρκαγιών στην Αναζήτηση και στους Χάρτες, καθώς και μέσω push ειδοποιήσεων βάσει τοποθεσίας δίνει πλέον η Google με την χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Αποφάσεις για διαδικασία απ’ ευθείας διαπραγμάτευσης για δύο έργα στο Δήμο Μουζακίου

Την διαδικασία της απ’ ευθείας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, θα ακολουθήσει ο Δήμος Μουζακίου για την ανάδειξη αναδόχων δύο έργων.

Συγκέντρωση αρμοδιοτήτων στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θεσσαλίας - Αφαιρούνται από τις κατά τόπους Διευθύνσεις των Π.Ε.

Επτά από τις αρμοδιότητες που μέχρι τώρα ανήκαν στις Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων, μεταβιβάζονται στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, μετά από σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτα.

Τρίτη 30/7 ώρα 08:00: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του Ε65 και τοπικό δίκτυο λόγω αγροτικής κινητοποίησης

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας σήμερα Τρίτη (30/07/2024), από ώρα 08:00 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, θα υπάρξει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων για λόγους ασφαλείας, λόγω της αγροτικής κινητοποίησης που θα λάβει χώρα στις 09.00:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ