.
.
.

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024

Διασκεδαστικό διήμερο Παρασκευή & Σάββατο με παιδικές δραστηριότητες, δώρα & γρανίτες Polaretti στο Fashion City Outlet!

Ο Μr. Polaretti είναι ένας πολύ γλυκός και αστείος πιγκουίνος που είναι φίλος των παιδιών εδώ και χρόνια. Ζει στην polarettilandia μια μαγική και μαγεμένη πόλη στον πόλο της Ανταρκτικής μαζί με όλους τους φίλους του. Νοιάζεται πολύ για το περιβάλλον και την προστασία ολόκληρου του πλανήτη και ξετρελαίνει τα παιδιά!

Βουλή: Ερώτηση Κυρ. Βελόπουλου για φράγμα Μουζακίου και άλλα πέντε φράγματα στη Θεσσαλία

Τα απαραίτητα φράγματα στη Θεσσαλία και οι προθέσεις της κυβέρνησης να τα κατασκευάσει αποτέλεσαν το αντικείμενο ερώτησης του προέδρου και βουλευτή της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκου Βελόπουλου.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου το ετήσιο μνημόσυνο του Χρήστου Κων. Μαρέ

Τελούμε την Κυριακή 4 Αυγούστου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της κοινότητας Πασχαλίτσας Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας Χρήστου Κων. Μαρέ.

Daniel: Νέα απόφαση για προθεσμίες και διαδικασία χορήγησης στεγαστικής συνδρομής

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η με Αριθμ. 58091/ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/A321 απόφαση υπογράφει ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρ. Τριαντόπουλος με θέμα «Προθεσμίες και διαδικασία χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για ανακατασκευή, αυτοστέγαση, αποπεράτωση και επισκευή κτηρίων που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023 σε περιοχές των Περιφερειών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής και Πελοποννήσου».

Καρδίτσα: Στα 10.000 ευρώ η τιμή εκκίνησης για την εκμίσθωση χώρου για λούνα παρκ στην ετήσια εμποροπανήγυρη

Χωρίς διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρυσι είναι οι όροι για την εκμίσθωση χώρου για την εγκατάσταση του λούνα παρκ, στην ετήσια εμποροπανήγυρη, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 23 Οκτωβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ