.
.
.

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024

Καρδίτσα: Σύλληψη άνδρα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (10-08-2024)  το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, -1- άνδρας, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. 

Ράχες Φθιώτιδας: Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα τα ξημερώματα της Κυριακής (11/8) - Τέσσερις τραυματίες

Μετά το αιματηρό επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα στο Μαρίνι Στυλίδας, τα ξημερώματα της Κυριακής (11/8) είχαμε άγρια συμπλοκή στις Ράχες και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού οι αρνητικοί πρωταγωνιστες και αυτής της αιματηρής συμπλοκής χτυπούσαν με μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ.

Με ηλεκτρονικό διαγωνισμό η «Συντήρηση - Βελτίωση υποδομών Δ.Ε. Αχελώου»

Αποφάσεις που αφορούν στο έργο «Συντήρηση - Βελτίωση υποδομών Δ.Ε. Αχελώου», έλαβε σε πρόσφατη συνεδρίασή της η Δημοτική Επιτροπή Αργιθέας, με τη μια εξ αυτών να είναι η διεξαγωγή ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου.

Πέρασε πρώτη πάλι η Κίνα στην κορυφή των χρυσών μεταλλίων μετά την 15η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Κίνα πέρασε ξανά στην πρώτη θέση των χρυσών μεταλλίων κατακτώντας 6 χρυσά έναντι 5 των ΗΠΑ το Σάββατο (10/08) για την 15η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Βροχή από «πεφταστέρια» αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου

Ένα μοναδικό θέαμα στον ουρανό αναμένεται να δώσουν και φέτος τον Αύγουστο οι Περσείδες, η πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή βροχή από «πεφταστέρια» που θα κορυφωθεί το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου.

Ο τεκμαρτός τρόπος φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών γέμισε τα δημόσια ταμεία - Ποιες αλλαγές εξετάζονται από 2025

Η αντίστροφη μέτρηση για το «lifting» με οριακές διορθώσεις στο τεκμαρτό σύστημα φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών έχει ξεκινήσει.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ