.
.
.

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024

Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας: Μουσική παράσταση «υπό το Φως του Απόλλωνα» το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου

Τον στίχο της Σαπφώς «...πλήρης μὲν ἐφαίνετ᾽ ἀ σελάννα...» (η Σελήνη άστραφτε ολόγεμη) έχει φέτος ως γενικό τίτλο το συντονισμένο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού για την αυγουστιάτικη πανσέληνο σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

ΕΛΓΑ: Εκκαθάριση πορισμάτων κι ενστάσεων – παράταση για εξόφληση Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς 2023

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστας Τσιάρας και ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, κατόπιν συνεργασίας αποφάσισαν:

Δήμος Μουζακίου: 8η παράταση για τις ιδιωτικές συνδέσεις στα δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων - 1η για ανακαίνιση στάσης στη Δρακότρυπα

Παρατάσεις στην προθεσμία ολοκλήρωσης δύο έργων ενέκρινε στην συνεδρίαση της Τρίτης 6 Αυγούστου η Δημοτική Επιτροπή Μουζακίου.

Κόλαση φωτιάς στην Αττική: Η φωτιά κατευθύνεται προς Πεντελικό Όρος - Εκκενώνονται το Νοσοκομείο Παίδων και το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας έδωσαν ολονύχτια σκληρή μάχη, όμως παρά τις προσπάθειες η πυρκαγιά εξελίχθηκε με ταχύτητα και αυτή τη στιγμή κινείται προς την κατεύθυνση της Πεντέλης, έχει εξαπλωθεί στο Πεντελικό όρος, τόνισε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης, κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης.

Αίσιο τέλος στην επιχείρηση εντοπισμού γυναίκας στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα που απώλεσε τον προσανατολισμό της

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού γυναίκας που απώλεσε τον προσανατολισμό της αργά το βράδυ της Κυριακής (11/8) στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ