.
.
.

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024

Από 13 έως 24 Αυγούστου οι αιτήσεις στο «myBusinessSupport» για τη διαδικασία ενίσχυσης επιχειρήσεων με οικονομικές απώλειες λόγω Daniel

Δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ και τίθεται σε άμεση ισχύ η υπ’ αριθμ. 61448 απόφαση «Διαδικασία και προϋποθέσεις χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή επιχορήγησης σε επιχειρήσεις με οικονομικές απώλειες στις περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν από την 4η ως και την 30ή Σεπτεμβρίου 2023.»

«Καθαρή» και η ζώνη επιτήρησης από την πανώλη των μικρών μηρυκαστικών στο ν. Καρδίτσας

Ευχάριστα είναι τα νέα από τους ελέγχους που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στη ζώνη επιτήρησης των 10 χιλιομέτρων, γύρω από την εκτροφή στο Σταυρό Καρδίτσας, καθώς δεν υπήρξε κανένα θετικό εύρημα.

Η ζέστη σκότωσε σχεδόν 50.000 ανθρώπους στην Ευρώπη το 2023, σύμφωνα με μελέτη

Σχεδόν 50 χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν στην Ευρώπη εξαιτίας της ζέστης το 2023, επίπεδο που συγκαταλέγεται στα υψηλότερα της τελευταίας δεκαετίας, σύμφωνα με ετήσια μελέτη για το ζήτημα που δημοσιεύθηκε χθες Δευτέρα.

Πυρκαγιά στην Αττική: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα στο Πάτημα Χαλανδρίου - Χωρίς ενιαίο μέτωπο η πυρκαγιά

Νεκρή εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/8) μια γυναίκα ως συνέπεια της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε την προηγούμενη ημέρα από το Βαρνάβα και κατέκαψε μεγάλο τμήμα της βορειοανατολικής Αττικής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ