.
.
.

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024

Ανοικτοί για το κοινό αύριο 18 φάροι της επικράτειας στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας Ημέρα Φάρων  

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη συμβολή των φάρων στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, στην αξιοποίηση του φαρικού δικτύου ως πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και την συνεισφορά των φαροφυλάκων στη λειτουργία του εν λόγω δικτύου θα έχουν αύριο οι πολίτες, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φάρων.

Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς που έφερναν στην Ελλάδα συνολικά 67 μη νόμιμους μετανάστες

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών διακινητών, οι οποίοι σε ισάριθμες διαφορετικές περιπτώσεις επιχείρησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 67 μη νόμιμους μετανάστες, προχώρησαν χθες σε περιοχές του Έβρου, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.

Έρευνα: Η ενασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες βελτιώνει την ψυχική μας υγεία

Η συμμετοχή των ανθρώπων σε δημιουργικές δραστηριότητες βελτιώνει την ψυχική τους υγεία, όπως διαπιστώνουν επιστήμονες στη Βρετανία σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Frontiers in Public Health».

Τι αλλάζει από το 2025 για επαγγελματίες και επιχειρήσεις - Αποκλειστικά μέσω myDATA και με μηδενικές αποκλίσεις έσοδα και έξοδα

Μεγάλες ανατροπές έρχονται από την 1η Ιανουαρίου του 2025 για ένα εκατομμύριο ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, με την αποκλειστική χρήση των δεδομένων στο myDATA.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (19-25/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (19-25/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ