.
.
.

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024

Καθυστερήσεις αναμένονται στα δρομολόγια του προαστιακού μεταξύ Θεσσαλονίκης-Λάρισας

Καθυστερήσεις αναμένονται σε όλα τα δρομολόγια του προαστιακού μεταξύ Θεσσαλονίκης-Λάρισας, λόγω της χθεσινής (18/8) πυρκαγιάς στο Λιτόχωρο και της απώλειας ηλεκτροδότησης, αναφέρει σε ανάρτησή της η Hellenic Train.

"Πράσινο" του ΥΠ.ΕΣ. για 9 θέσεις ΙΔΟΧ στο Δήμο Σοφάδων - Αφορούν τη Δημοτική Μουσική Σχολή

Εγκρίθηκε από το ΥΠ.ΕΣ. το αίτημα το Δήμου για την κάλυψη θέσεων καλλιτεχνικού- διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) με αντίτιμο για τις ανάγκες της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Σοφάδων (Δ.Μ.Σ.Σ.).

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Ε.Μ.Υ.: Έρχονται ισχυρές βροχές - καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού με δείκτη προειδοποίησης "πορτοκαλί" εξέδωσε η ΕΜΥ το πρωί της Δευτέρας (19/8) με το οποίο ενημερώνει για άμεση επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Μουσικοθεατρική παράσταση την Τρίτη (20/8) στην πλατεία Πλαστήρα

Την Τρίτη 20 Αυγούστου στην πλατεία Πλαστήρα και ώρα 21:00 στο πλαίσιο εκδηλώσεων πολιτιστικού καλοκαιριού Δήμου Καρδίτσας ανεβαίνει η μουσικοθεατρική παράσταση «Ντόρτια, Λέλουδα κι Εξάρες, Μουσικές διαδρομές από τη Μάντρα του Αττίκ ως τις πενιές του Τσιτσάνη» με την Κατερίνα Γκατζόγια να πρωταγωνιστεί.

12o Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης: 26-30 Αυγούστου σε Λάρισα, Μακρινίτσα, Τρίκαλα και Φυλακτή

Το Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης είναι ένα διεθνές φεστιβάλ πενθήμερης διάρκειας που διοργανώνεται από την ΑΜΚΕ Θράκα, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων, και πραγματοποιείται στη Λάρισα, στον Βόλο (Μακρινίτσα), στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα (Φυλακτή).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ