.
.
.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024

Σε πλήρη εξέλιξη το έργο αποκατάστασης των σχολείων του Δήμου Παλαμά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το έργο  «Εργασίες αποκατάστασης ζημιών από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023 σε σχολικές μονάδες στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα, Ν/Γ Κοσκινά & ΔΣ Κοσκινά, 1ο Ν/Γ Παλαμά, 3ο Ν/Γ Παλαμά, Ν/Γ Μαραθέας & ΔΣ Μαραθέας, 1ο ΔΣ Παλαμά, 1ο ΔΣ Φαρκαδόνας - Ομάδα 2».

Την Πέμπτη (22/8) η μουσικοθεατρική παράσταση στην Καρδίτσα "Ντόρτια, Λέλουδα κι Εξάρες - Από τον Αττίκ έως τον Τσιτσάνη"

Για την Πέμπτη 22 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. στην πλατεία Πλαστήρα αναβλήθηκε η παράσταση «Ντόρτια, Λέλουδα κι Εξάρες, Μουσικές διαδρομές από τη Μάντρα του Αττίκ ως τις πενιές του Τσιτσάνη» που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευαγγελής Β. Γατσογιάννη

Τελούμε το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς Ευαγγελής Β. Γατσογιάννη.

Μια ξεχωριστή μέρα σε ένα ξεχωριστό μέρος!

Το Ξενοδοχείο Ananti Resort & Spa στα Τρίκαλα με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι το Τμήμα Εκδηλώσεων μας είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις εκδηλώσεις σας σε έναν από τους πιο σύγχρονους και πολυτελείς χώρους της πόλης.

55 κλήσεις για συμβάντα λόγω της κακοκαιρίας έλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλία την Τρίτη (20/8)

Λόγω εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων στην Θεσσαλία, την Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 και απο ώρα 18:00 έως 22:30, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 55 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ