.
.
.

Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024

Μια ξεχωριστή μέρα σε ένα ξεχωριστό μέρος!

Το Ξενοδοχείο Ananti Resort & Spa στα Τρίκαλα με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι το Τμήμα Εκδηλώσεων μας είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις εκδηλώσεις σας σε έναν από τους πιο σύγχρονους και πολυτελείς χώρους της πόλης.

Δήμος Καρδίτσας: Απ’ ευθείας διαπραγμάτευση για προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων ελέω Daniel

Στη διαδικασία της απ’ ευθείας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση θα καταφύγει ο Δήμος Καρδίτσας, προκειμένου να αναδειχθεί ανάδοχος για προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας DANIEL.

Έγινε η ανάθεση της μελέτης σκοπιμότητας σχετικά με τη μετεγκατάσταση του Βλοχού

Υπεγράφη την 1η Αυγούστου από τον Γ.Γ. Χωρικού Σχεδιασμού και Περιβάλλοντος Ευθ. Μπακογιάννη η ανάθεση του έργου «Μελέτη Σκοπιμότητας Μετεγκατάστασης Βλοχού».

Δήμος Παλαμά: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων αποζημίωσης Daniel & Elias

Ο Δήμος Παλαμά ενημερώνει τους δημότες ότι λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων παρατείνεται η προθεσμία υποβολής τους μέχρι και 31/08/2024 για όσους πολίτες επλήγησαν αποδεδειγμένα από την κακοκαιρία Daniel & Elias και είναι:

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (5-11/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (5-11/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ