.
.
.

Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024

Υπεγράφη η ρυθμιστική απόφαση θήρας - Από 20 Αυγούστου ξεκινά το κυνήγι

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, υπέγραψε τη νέα ρυθμιστική απόφαση θήρας για την περίοδο 2024-2025, στην οποία καθορίζεται πως η κυνηγετική περίοδος θα έχει διάρκεια από τις 20 Αυγούστου 2024 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2025 (για τη συντριπτική πλειοψηφία των θηραμάτων).

6 νεκροί και 25 τραυματίες σε 22 τροχαία ατυχήματα στη Θεσσαλία τον Ιούλιο - Πάνω από 11.000 τροχαίες παραβάσεις

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουλίου 2024, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Προσωρινοί ανάδοχοι για 8 έργα αποκαταστάσεων συνολικού προϋπολογισμού 18 εκατ. ευρώ, που αφορούν στην Π.Ε. Καρδίτσας

Σε ανάδειξη προσωρινών αναδόχων, μέσω της διαδικασίας απ’ ευθείας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, προχώρησε με αποφάσεις της η Περιφερειακή Επιτροπή, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 5 Αυγούστου.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τετάρτη (7/8) σε Αγ. Παρασκευή, Αγ. Βησσάριο και Λαζαρίνα

Προγραμματισμένες διακοπές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 στις περιοχές Αγ. Παρασκευής, Αγ. Βησσαρίου και Λαζαρίνας από το ΔΕΔΔΗΕ.

Μ. Κουτσιούμπα: Αυξημένη αλλά πλήρως διαχειρίσιμη η κίνηση στο νοσοκομείο Καρδίτσας λόγω Αυγούστου - Ανοδικά τα κρούσματα COVID-19

Οι επισκέπτες του Αυγούστου στο νομό μας, αυξάνουν παραδοσιακά και την κίνηση στο νοσοκομείο Καρδίτσας και ειδικότερα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), με την κατάσταση πάντως να είναι πλήρως διαχειρίσιμη, όπως δήλωσε στο KarditsaLive.Net η διοικητής του νοσοκομείου κ. Μαίρη Κουτσιούμπα.

Καταιγίδα "Ντέμπι" στις ΗΠΑ: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και κίνδυνος για «καταστροφικές» πλημμύρες

Η τροπική καταιγίδα Ντέμπι, η οποία έπληξε χθες, Δευτέρα, το πρωί τη Φλόριντα με την ισχύ κυκλώνα, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους και υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει «καταστροφικές πλημμύρες» στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ