.
.
.

Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024

Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας: Χωρίς ευρήματα οι μέχρι τώρα έλεγχοι και στη ζώνη επιτήρησης

Συνεχίζονται οι έλεγχοι από την Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Καρδίτσας στην ζώνη επιτήρησης (των 10 χιλιομέτρων) που έχει οριοθετηθεί γύρω από την εκτροφή που ανιχνεύθηκε κρούσμα της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών στο Σταυρό Καρδίτσας.

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Μεταβιβάσεων αρμοδιοτήτων συνέχεια από Διευθύνσεις σε θεματικούς αντιπεριφερειάρχες

Με δύο νέες αποφάσεις που δημοσιοποιήθηκαν δίνεται συνέχεια στις μεταβιβάσεις αρμοδιοτήτων από τις Διευθύνσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες.

ΑΑΔΕ: Αποκλειστικά ψηφιακά από 1/9 η δέσμευση και αποδέσμευση του αποδεικτικού ενημερότητας για χρέη σε δήμους και περιφέρειες

Ψηφιακά θα ενημερώνεται από 1/9 η φορολογική διοίκηση, για την ανάγκη δέσμευσης (ή αποδέσμευσης) αποδεικτικού ενημερότητας σε φορολογούμενους που έχουν (ή εξοφλούν αντίστοιχα) ληξιπρόθεσμες οφειλές σε δήμους και περιφέρειες, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή.

Τα πυροτεχνήματα προκαλούν αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Το 2023 στο πλαίσιο του σόου που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ χρησιμοποιήθηκαν περίπου 60.000 πυροτεχνήματα, τα οποία προσέφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα πάνω από τον ποταμό East River του Μανχάταν.

Σύγκρουση με μηχανάκια στη Βαμβακού Φαρσάλων - Τραυματίστηκε σοβαρά 19χρονος, ελαφρότερα 14χρονη

Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δυο δίκυκλων οχημάτων σημειώθηκε χθες (6/8) πριν από τα μεσάνυχτα (11:30 μ.μ.) στη Βαμβακού Φαρσάλων με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο νεαρά άτομα.

Μια ξεχωριστή μέρα σε ένα ξεχωριστό μέρος!

Το Ξενοδοχείο Ananti Resort & Spa στα Τρίκαλα με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι το Τμήμα Εκδηλώσεων μας είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις εκδηλώσεις σας σε έναν από τους πιο σύγχρονους και πολυτελείς χώρους της πόλης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ