.
.
.

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Δεκτές όλες οι αιτήσεις νηπίων και βρεφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καρδίτσας

Όλα τα νήπια και βρέφη, οι γονείς των οποίων υπέβαλλαν αίτημα φιλοξενίας στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καρδίτσας, θα εγγραφούν κανονικά για την περίοδο 2024-2025, σύμφωνα με το πρακτικό επιλογής της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών.

Στην Καρδίτσα το απόγευμα της Τρίτης (17/9) η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου

Η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Άννα Διαμαντοπούλου βρίσκεται στη Θεσσαλία από σήμερα Δευτέρα ενώ την Τρίτη (17/9) θα επισκεφθεί και την Καρδίτσα στο πλαίσιο της προεκλογικής της περιοδείας.

«Όχι» της Περιφέρειας σε αιολικό πάρκο στη θέση «Αχλαδιάς - Κουκιά» στην Αργιθέα

Ομόφωνα αρνητικά γνωμοδότησε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος, Αγροτικού Τομέα και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 30 MW στην θέση «Αχλαδιάς– Κουκιά», της Δ.Ε. Αργιθέας του Δήμου Αργιθέας και της Δ.Ε. Πύλης του Δήμου Πύλης στην Π.Ε. Τρικάλων.

Υπεγράφη η σύμβαση για «εκπαιδευτικό χιονοδρομικό Κέντρο» στην θέση Κάναλος Κισσάβου

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου με τίτλο «εκπαιδευτικό χιονοδρομικό κέντρο» στην θέση ΚΑΝΑΛΟΣ Κισσάβου προχώρησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτα και ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ – Μαυρόπουλος Νικόλαος, αναδόχου του έργου, παρουσία σύσσωμου σχεδόν του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Σ Λάρισας, μετά από πολυετή προσπάθεια όλων των προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων.

ΔΕΥΑ Παλαμά: Ετήσιες παρατάσεις σε προμήθειες συστημάτων ελέγχου στην ύδρευση

Με ομόφωνες αποφάσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου, η ΔΕΥΑ Παλαμά εισηγείται τις μεταθέσεις των συμβατικών χρόνων προμήθειας, εγκατάστασης και λειτουργίας που αφορούν στο δίκτυο ύδρευσης.

Διαρροή σε βάνα της ΔΕΥΑΚ στη διασταύρωση των οδών Αιόλου και Μυρμιδόνων - Τρέχει νερό ημέρες αναφέρουν περίοικοι (+Βίντεο)

Την ύπαρξη διαρροής στο δίκτυο της ΔΕΥΑΚ στη διασταύρωση των οδών Αιόλου και Μυρμιδόνων κοντά στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας ανέφεραν περίοικοι στο KarditsaLive.Net επισημαίνοντας ότι το νερό που χάνεται είναι αρκετό.

Επερώτηση Τ. Τσιαπλέ για τη μη κατασκευή του έργου αναστόμωσης πηγών και φράγματος στα Βρυσιά Φαρσάλων

Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για τη μη κατασκευή του έργου αναστόμωσης πηγών και φράγματος στα Βρυσιά Φαρσάλων κατέθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας Τ. Τσιαπλές.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ