.
.
.

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Στοίχημα Champions League: Μπορεί την ανατροπή η Ελσίνκι

ΕΛΣΙΝΚΙ - ΠΑΝΕΒΕΖΙΣ (16/07/24 19:00)

Για την ρεβάνς του δεύτερου αγώνα της προκριματικής φάσης του UEFA Champions League, η Ελσίνκι υποδέχεται στην Μπολτ Αρένα (Ελσίνκι) την Λιθουανική Πανεβέζις (16/07/24 19:00), με μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για τους Φινλανδούς, να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0 του πρώτου ματς. 

«Άνοιξε» θέση ειδικού συνεργάτη θεματικού αντιπεριφερειάρχη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την πρόθεση πλήρωσης μίας θέσης ειδικού συνεργάτη του θεματικού αντιπεριφερειάρχη στους τομείς Εξυπηρέτησης Πολιτών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Ιωάννη Αναστασίου, γνωστοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Φιλικός αγώνας Αναγέννηση - ΑΕΛ στα μέσα του Αυγούστου στο ΔΑΚ

Φιλικό αγώνα θα δώσουν Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΛ στα μέσα του Αυγούστου στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων στα πρωταθλήματα που θα συμμετέχουν (Γ Εθνικής και Super League 2 αντίστοιχα).

Οριστικός ανάδοχος για τη βελτίωση των υποδομών στην κατασκήνωση Νεράιδας

Με ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Λίμνης Πλαστήρα, ο οικονομικός φορέας «ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ», ανακηρύχθηκε οριστικός ανάδοχος για το έργο «Βελτίωση υποδομών κατασκήνωσης Νεράιδας».

«Γεμάτο» το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Αργιθέας - Με 35.000 ευρώ συμβάλει ο Δήμος

Την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 34.726,20 ευρώ ενέκρινε η Δημοτική Επιτροπή Αργιθέας, για διοργανωτική στήριξη σειράς πολιτιστικών και επετειακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι στα γεωγραφικά όρια του Δήμου.

Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών ν. Μαγνησίας: Με επιτυχία η εκδήλωση «Από το Καβακλί της Αν. Ρωμυλίας στους Σοφάδες Καρδίτσας»

Μες την καυτή ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών, μια ανάσα δροσιάς –κυριολεκτικά και μεταφορικά- είχαν την ευκαιρία να χαρούν πριν λίγες μέρες τα μέλη, οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας, αλλά και το ευρύτερο κοινό της πόλης του Βόλου που κατέκλυσε την αυλή του Παλιού Δημοτικού Σχολείου της Άλλης Μεριάς.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ