.
.
.

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Πανελληνιονίκης στα 3000μ. Βάδην Κ-16 η Μαρία Τσιανάβα με μεγάλο ατομικό ρεκόρ!

Τρίτη πανελληνιονίκης στο πρωτάθλημα Κ16, που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (13 και 14/7) στην Καβάλα, αναδείχθηκε στα 3.000 μέτρα βάδην η Μαρία Τσιανάβα, δίνοντας συνέχεια στην μεγάλη παράδοση της Καρδίτσας στα βαδικά αγωνίσματα.

Υπουργείο Εργασίας: Τα πρώτα στατιστικά στοιχεία για την εφαρμογή του μέτρου της έκτακτης βάρδιας εργασίας

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων που αφορούν στην εφαρμογή του μέτρου της έκτακτης βάρδιας εργασίας σε επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας με κυλιόμενες βάρδιες, κατά το πρώτο 15νθήμερο του Ιουλίου, προχωρά το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Αμφίρροπες μάχες στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων

Ζαλγκίρις Βίλνιους - VPS Βάσα 18/7/2024 19:00

Η Ζαλγκίρις Βίλνιους με γκολ που πέτυχε στο 90+4' απέδρασε με το διπλό από την Φινλανδία, στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης τους Ουέφα Κόνφερενς Λιγκ και πλέον καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα, έχοντας μεν το δεύτερο ματς στην έδρα της.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Θωμαής Παπαδοπούλου

Τελούμε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Αγίας Παρασκευής  Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Θωμαής Παπαδοπούλου.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Αριστείδη Χλαπάνα

Τελούμε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Καλλιφωνίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας αδερφού και θείου Αριστείδη Χλαπάνα.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Δημιουργία γραφείου διαχείρισης αιτημάτων πολιτών

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Νάνου δημιουργείται στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα γραφείο διαχείρισης αιτημάτων πολιτών. Υπεύθυνος υπάλληλος: Κοντοστέργιος Γεώργιος, τηλέφωνο: 2441352212, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Μουζακίου: Προχωρά σε πρόσληψη ψυχολόγου με σύμβαση ορισμένου χρόνου για το Κέντρο Κοινότητας

Σε πρόληψη ψυχολόγου για να καλυφθούν οι ανάγκες του Κέντρου Κοινότητας Μουζακίου θα προχωρήσει ο Δήμος, μετά από σχετική ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Επισήμως, άμισθη, θεματική αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας η Αναστασία Αδαμοπούλου

Με απόφαση που υπέγραψε, σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ορίσθηκε και επίσημα θεματική αντιπεριφερειάρχης η κ. Αναστασία Αδαμοπούλου, κάτι που είχε γίνει γνωστό από την Περιφέρεια με δελτίο τύπου στις 13 Ιουλίου.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δρόμο για το όνειρο της συμμετοχής του «Δικεφάλου» του Βορρά στο League Stage του Champions League.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ