.
.
.

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024

Ολυμπιακοί αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της 2ης ημέρας (28/07)

Δυναμική θα είναι η ελληνική παρουσία και στη 2η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού την Κυριακή (28/7), σε κωπηλασία, πινγκ-πονγκ, κολύμβηση, τένις, ιστιοπλοΐα και υδατοσφαίριση ανδρών.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (29/7) σε Γεφύρια και αρδευτικά τμήματος του Δήμου Σοφάδων

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 στα Γεφύρια και σε αρδευτικά τμήματος του Δήμου Σοφάδων από το ΔΕΔΔΗΕ.

Φοροδιαφυγή: «Καμπανάκι» για 1.100 φυσικά πρόσωπα από το νέο ψηφιακό σύστημα ελέγχου

Ένα νέο ψηφιακό σύστημα αυτοματοποιημένου ελέγχου και εντοπισμού αδικαιολόγητης προσαύξησης περιουσίας φορολογουμένων χρησιμοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) από τις αρχές του έτους και έως τώρα έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα στην πάλη κατά της φοροδιαφυγής.

ΔΕΥΑ Καρδίτσας: Αίτημα προς το ΥΠ.ΕΣ. για πρόσληψη 16 ατόμων ως τακτικό προσωπικό

Τον προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το 2024, σύμφωνα με την σχετική διάταξη του ΥΠ.ΕΣ., ενέκρινε ομόφωνα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ και ταυτόχρονα αποστέλλει σχετικό αίτημα προς το Υπουργείο για την πλήρωση των θέσεων.

Η πρόσβαση λεωφορείων στο κάστρο Φαναρίου στο Δημοτικό Συμβούλιου Μουζακίου

Το ζήτημα της προβληματικής πρόσβασης των λεωφορείων στο κάστρο Φαναρίου λόγω της μεγάλης κλίσης που εμφανίζει ο δρόμος που οδηγεί σ’ αυτό και κατασκευάστηκε κατά την προηγούμενη θητεία της Δημοτικής Αρχής Μουζακίου έθεσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Β. Φροξυλιάς ζητώντας ενημέρωση αν σχεδιάζεται κάποια παρέμβαση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ