.
.
.

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024

Ένα 24ώρο στην Κύπρο: Επεισόδιο 1 - Εξερευνώντας τις παράκτιες πόλεις της Κύπρου

Η Κύπρος, φημίζεται για τις εκπληκτικές παραθαλάσσιες πόλεις. Καθε μία από αυτές προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ομορφιάς, τοπικής κουλτούρας και πλούσιας ιστορίας.

Ξάνθη: 53χρονος και 15χρονη νεκροί σε τροχαίο - Τρεις ακόμα τραυματίες

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης - Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου), στην Ξάνθη.

Τα ολιγομελή τμήματα που εγκρίθηκαν σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε σχολεία Δ.Ε. Καρδίτσας για το σχ. έτος 2024-2025

Με αποφάσεις της αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, εγκρίθηκαν τα ολιγομελή τμήματα ομάδων προσανατολισμού Γενικών Λυκείων και των ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2024-2025.

Επιστολή προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας στον Υπ. Περιβάλλοντος με αίτημα να ενταχθούν όλοι οι Δήμοι της Θεσσαλίας στο πρόγραμμα πυροπροστασίας

Το αίτημα συμμετοχής του συνόλου των Δήμων της Θεσσαλίας σε πρόγραμμα πυροπροαστασίας, μετά από σχετική Πρόσκληση που εξέδωσε το Πράσινο Ταμείο, υποβάλει με επιστολή του ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκος Σακκάς.

Το αργότερο έως 31 Ιουλίου το τριπλό πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής του νέου Κ.Υ. Μουζακίου

Εβδομάδα εξελίξεων για το νέο Κέντρο Υγείας Μουζακίου είναι αυτή που ξεκίνησε καθώς μέχρι της Τετάρτη 31 Ιουλίου αναμένεται να βρίσκεται στα χέρια της 5ης ΥΠΕ, προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες λειτουργίας του.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ