.
.
.

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024

Έρχεται ανοικτός διαγωνισμός για αποκατάσταση ζημιών σε οικισμό της Τ.Κ. Καλής Κώμης Αργιθέας

Με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής εγκρίθηκε η μελέτη και καθορίστηκε ο τρόπος ανάδειξης αναδόχου για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών των έντονων κατολισθητικών φαινομένων στον οικισμό Περιβόλι "Κρανιές" της Τ.Κ. Καλή Κώμης της Δ.Ε Αργιθέας του Δήμου Αργιθέας».

Φθιώτιδα: Θανατηφόρο τροχαίο για 40χρονο στην έξοδο του Ε65 προς Αθήνα (+Φωτο)

Τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Παρασκευής (2/8) στην έξοδο του Ε65 προς Αθήνα, όταν ΙΧΕ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους «καρφώθηκε» στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και στηθαία.

Υπ. Παιδείας: Πρόσκληση υποβολής αίτησης για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της δημοσίευσης της αριθμ. 88350/Ε1/31-7-2024 (ΦΕΚ 32/τ. ΑΣΕΠ/1-8-2024, ΑΔΑ: Ε2ΤΚ46ΝΚΠΔ-2ΞΛ) υπουργικής απόφασης, με την αριθμ. 89233/Ε1/1-8-2024 (ΑΔΑ: Ρ0ΕΨ46ΝΚΠΔ-Η69) εγκύκλιο

Instagram ...τέλος στην Τουρκία!

Με απόφαση της Διεύθυνσης Τεχνολογιών Πληροφορικής της τουρκικής κυβέρνησης διεκόπη από σήμερα 2 Αυγούστου η πρόσβαση από την Τουρκία στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

Επιβεβαιωμένο κρούσμα της πανώλης μικρών μηρυκαστικών εντός του Δήμου Καρδίτσας

Η πανώλη των μηρυκαστικών δεν «προσπέρασε» το νομό Καρδίτσας καθώς εντοπίστηκε και επιβεβαιώθηκε εργαστηριακά, κρούσμα της στον Σταυρό της Δ.Ε. Κάμπου στο Δήμο Καρδίτσας.

Το Σάββατο 3 Αυγούστου το ετήσιο μνημόσυνο της Σωτηρίας Πατσιαλή

Τελούμε το Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της κοινότητας Κοσκινά Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Σωτηρίας Πατσιαλή.

Την Κυριακή 4 Aυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ιουλίας Κωτούζα

Τελούμε την Κυριακή 4 Αυγούστου 2024 στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, της κοινότητας Πεζούλας Καρδίτσας, το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Ιουλίας Κωτούζα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ