.
.
.

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Ανακοινώθηκαν από το Υπ. Παιδείας τα αποτελέσματα εισαγωγής στα ΑΕΙ και στις δημόσιες ΣΑΕΚ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για την εισαγωγή υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσω πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ - ΕΠΑΛ και μέσω της ειδικής κατηγορίας υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις καθώς και τα αποτελέσματα για την εισαγωγή υποψηφίων στις δημόσιες ΣΑΕΚ, μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου και δίνονται επιπλέον πληροφορίες για τις διαδικασίες επιλογής τους.

Παρίσι 2024 - Τοξοβολία: Παγκόσμιο ρεκόρ η Λιμ Σι-Χιεόν

Πριν καν την επίσημη έναρξη της διοργάνωσης, σημειώθηκε το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Η Λιμ Σι-Χιεόν από τη Νότια Κορέα ολοκλήρωσε το γύρο κατάταξης της τοξοβολίας με 694 βαθμούς και πέτυχε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών, καταρρίπτοντας τους 692 που είχε η συμπατριώτισσά της και κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου από το Τόκιο, Σανγκ Τσάε-γιουνγκ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Αγωνιστικών Κατηγοριών: Αργυρό μετάλλιο για τον Λεωνίδα Στάθη

Ξεκίνησε σήμερα 25 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Αγωνιστικών Κατηγοριών το οποίο και θα διεχθεί σε 4 ημέρες (25-28 Ιουλίου 2024).

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών για 26 και 27 Ιουλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Παντελεήμονος της ομωνύμου συνοικίας πόλεως Καρδίτσης.

Ν. Δένδιας: Με τα F-35 οι Ένοπλες Δυνάμεις θα αποτελέσουν την πιο ισχυρή παρουσία αποτροπής στην περιοχή μας στην ιστορία του ελληνικού έθνους

Με την απόκτηση των F-35, η ελληνική Πολεμική Αεροπορία αποκτά το πρώτο αεροσκάφος 5ης γενιάς και περνάει σε μια καινούργια εποχή.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ