.
.
.

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024

Σέρρες: 40χρονη απέσπασε τμηματικά 80.000 ευρώ από 40χρονη εκβιάζοντάς την

Στη σύλληψη 40χρονης που ενέχεται σε υπόθεση εκβίασης κατ' εξακολούθηση προχώρησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Πολιτισμού

Μετά την πρόσφατη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων που ασκούσαν οι Διευθύνσεις Υγιεινής στον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, έρχεται μία νέα απόφαση του κ. Κουρέτα που συνεχίζει την μεταβίβαση αλλά αυτή την φορά προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Πολιτισμού.

Κατατέθηκε η τροπολογία για την παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με τίτλο «Αναδιάρθρωση της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας και των θυγατρικών της» προβλέπεται η μετάθεση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για το 2023.

«Λουτρά Σμοκόβου - Δολοπία Α.Ε. Ο.Τ.Α.»: Αίτημα πρόσληψης προσωπικού μέσω προγράμματος ΔΥΠΑ

Την πρόσληψη προσωπικού μέσω του προγράμματος ΔΥΠΑ για απασχόληση ανέργων ηλικίας 55-67 ετών θα επιδιώξει η επιχείρηση «Λουτρά Σμοκόβου-Δολοπία Α.Ε. Ο.Τ.Α.», που διαχειρίζεται τις ιαματικές πηγές στο Σμόκοβο.

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την ειδική εισφορά στους ηλεκτροπαραγωγούς

Κατατέθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/7) στη Βουλή η τροπολογία με την οποία επιβάλλεται η ειδική εισφορά στις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο, η οποία καθορίζεται σε 10 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Η Χαμάς ανακοίνωσε τη δολοφονία του ηγέτη της, Χανίγια, στην Τεχεράνη

Ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια δολοφονήθηκε στην Τεχεράνη, την πρωτεύουσα του Ιράν, όπου είχε μεταβεί για την ορκωμοσία του νέου προέδρου της χώρας, του Μασούντ Πεζεσκιάν, χθες Τρίτη, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα, κάνοντας λόγο για «ύπουλη σιωνιστική επιδρομή».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ